3 julegaveidéer du måske ikke havde overvejet

Den søde juletid står for døren, og det betyder, at det nu også snart er tid til at få handlet årets julegaver ind. Selvfølgelig er de bedste julegaver dem, der er købt på baggrund af modtagerens personlige præferencer, interesser og ønsker, men det er altid godt at lade sig inspirere samt udforske muligheder og gaveidéer, man højst sandsynligt ikke selv var kommet på i første omgang.

Herunder kan du finde vores 3 forslag til julegaveidéer, du måske ikke havde overvejet:

1. Gode oplevelser

Selvom det ofte er tilfældet, så behøver julegaver ikke have en fysisk form. Man kan for eksempel sagtens give gaver, der indeholder oplevelser i stedet for klassiske ting som smykker, tøj eller andet. Oplevelsesgaver er steget i popularitet, men det er stadig ikke det første, de fleste tænker på, når der skal shoppes julegaver. En kulturel begivenhed, gastronomisk madoplevelse eller måske et spa-ophold er dog gaver, som langt de fleste ville nyde godt af.

Oplevelser er især en god gaveidé til personer, der måske ikke altid ved, hvad de ønsker sig. Derudover er oplevelser i de fleste tilfælde også mere bæredygtige julegaver, og er et super alternativ til at give en splinterny materiel gave, som måske ender med aldrig at blive brugt.

 

2. Julefotografering

Julefotografering er også en alternativ gaveidé, som langt de fleste ikke har fået øjnene op for endnu. Det er dog en oplagt og personlig julegave, da julen som bekendt er en tid fyldt med hygge og kærlighed, og hvor fokus er på at komme sine nærmeste ved.

Julefotografering er en fremragende måde at få samlet familien på, og selve fotograferingsprocessen giver anledning til hygge og gode snakke, som man efterfølgende kan huske på, hver eneste gang man ser på de medfølgende julefotografier. Ved at lade en professionel med det rette udstyr stå for fotografering og opstilling, er tilmed der garanti for, at billederne bliver præcis, som I ønsker jer.

De flotte julebilleder kan stå fremme og give vedvarende glæde i mange år, og hvem ved? Måske bliver julefotograferingen til en årlig tradition, og julebillederne til samleobjekter.

 

3. Produkter med personligt print

En anden meget personlig julegaveidé er diverse produkter tilføjet et specielt udvalgt print. Måske en t-shirt eller en hættetrøje med et print af dig og din vens yndlings filmscene, en kaffekop til din mor med et sødt citat eller et fællesmotto, eller måske et sødt mobilcover til din bedste veninde med jeres yndlingsbillede printet bagpå?

Der er ofte mange produkter at vælge i mellem, hvilket giver rig mulighed for at personliggøre gaven yderligere. Vælg et produkt som du ved, modtageren kan bruge og vil blive glad for, og tilføj et print af et billede eller en tekst for at gøre gaven så personlig og mindeværdig som muligt.

Ønsker du at give en overraskende julegave, som du altid vil blive husket for, så er personlige printprodukter et godt bud. Der findes mange forskellige webshops online, men du kan også finde fysiske butikker med printprodukter.

 

Photocredit: Mel Poole / Unsplash.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *