5 frisører på Vestegnen, du skal kende

Leder du efter en ny frisør til dig selv? Mangler dine børn en god frisør, der er specialiseret i at klippe børn? Eller er du på udkig efter en frisør, der har drop-in, så du ikke behøver at bestille tid i forvejen? Vi har samlet fem af de bedste frisører på Vestegnen, der hver især kan noget særligt.

Frisør Cut n Go i Glostrup Shoppingcenter: Drop-in frisør

Leder du efter en frisør, hvor du kan blive klippet uden at skulle bestille tid først? Så skal du tage forbi Cut n Go, der er en frisør i Glostrup, der har drop-in-klip. Frisøren ligger i Glostrup Shoppingcenter, og den har både dameklip, herreklip, børneklip og billige priser til pensionister og studerende. Her behøver du ikke at have bestilt en tid først, du kan blot komme forbi og sætte dig i kø, så kan du blive klippet. Hos Cut n Go kan du selvfølgelig også både få farvet hår og få det stylet til den helt store guldmedalje. Du kan desuden købe hårprodukter fra nogle af de bedste frisørmærker, så du også kan pleje dit hår, når du er hjemme igen. Du kan læse mere om frisøren i Glostrup her.

 

Salon de Coiffure i Glostrup: Børneklip til alle aldersgrupper

Mangler du en god frisør til dine børn? Så skal du besøge Salon de Coiffure, der har børneklip til alle aldersgrupper. Frisørerne har stor erfaring med at klippe børn og er gode til at få dit barn til at føle sig i trygge hænder. Frisøren tilbyder også håropsætning til børn, hvis i skal til bryllup eller andre festlige lejligheder. Frisøren ligger på Hovedgaden i Glostrup.

 

iCut i Brøndby: Specialisering i Olaplex-kur til ødelagt hår

Hos frisøren iCut i Brøndby kan du få en særlig behandling, hvis dit hår er blevet slidt eller ødelagt. Frisøren tilbyder nemlig en Olaplex-behandling, der reparerer enhver type ødelagt hår. Olaplex går ind og og hjælper håret, så det bliver genskabt, hvis det har taget skade af for meget sol, for meget farvning eller for meget glattejern. Du kan få en Olaplex-behandling sammen med din klipning. Du finder iCut på Brøndbyøster Torv i Brøndby.

 

Frisør Chip og Chap i Rødovre: Miljøvenlig frisør

Leder du efter en frisør, der bruger miljøvenlige produkter uden kemi? Så skal du tage forbi frisør Chip og Chap i Rødovre. Frisøren bruger nemlig udelukkende produkter uden PPD, ammoniak og parabener. Alle stylingprodukter hos frisøren er designet miljøvenlige og økologiske. Du finder frisøren på Islevbrovej i Rødovre.

 

Frisør Salon Inside i Glostrup: Speciale i balayge og ombre

Drømmer du om smukt ombrehår eller balayage-hår med masser af spil og farver? Så skal du besøge Salon Inside, der specialiserer sig i farvning af hår. Du kan også vælge forskellige andre teknikker, hvis du blot ønsker at tone dit hår eller få reflekser eller mere babylights. Du kan selvfølgelig også blive klippet, få permant beachwave eller blow out i salonen. Du finder Salon Inside på Jernbanevej i Glostrup.

 

Billede: Adam Winger / Unsplash

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *