5 ideer til en mere unik boligindretning

Jeg ved ikke med dig, men jeg elsker at kaste mig ud i nye gør-det-selv projekter i hjemmet, da jeg synes det tilfører noget unikt og personligt til min boligindretning. Mit sidste boligprojekt var for eksempel en cool betontrappe, der endte med at blive helt fænomenal!

Hvis du også har mod på at kaste dig ud i at lave din egen betontrappe, så kan du nedenfor finde en komplet guide til en gør-det-selv betontrappe og andre boligtips til, hvordan du skaber en mere personlig og unik boligindretning.

 

Lav dit eget unikke mosaikbord

Er du blevet træt af dit gamle Ikea bord, så kan du med kun få midler give dit skrive- eller sofabord en stilfuld make-over, der vil forvandle det til et smukt og personligt møbel, som med sikkerhed vil høste komplimenter fra dine gæster.

Alt du skal bruge for at kreere dit nye moderne sofabord, er blanke mosaikker i den ønskede farve, multibinder, multifuge i den foretrukne farve, fugemasse og de fornødne redskaber som en spartel, murersvamp og spand til opblanding – og så er du klar til at skabe nyt liv i din boligindretning.

 

Giv din trappe et nyt look med beton

Hvis du virkelig vil skabe et råt og eksklusivt look, så er betontrappen det næste er en gør-det-selv projekt, du skal kaste dig ud i. En betontrappe tilfører ikke kun et luksuriøst look til dit hjem, den er også praktisk, slidstærk og holdbar, og er derfor det ideelle projekt, hvis du vil føje noget unikt til din boligindretning.

Du kan finde en komplet guide til, hvordan du laver din egen betontrappe lige her, hvor Conteco har lavet en trin-for-trin guide til betontrapper for amatører. Guiden er utrolig udførlig og sikre, at du kommer i mål med din gør-det-selv betontrappe uden problemer og svipsere.

 

Mal stuevæggen olivengrøn

Er dit hjem gennemgående hvidt og sort, kan det være en ide at bryde din boligindretning i stuen eller soveværelset ved at male endevæggen i en smuk farve. Vælge en olivengrøn nuance for at skabe ro i rummet eller en mørkere farvetone for at tilføje dybde til rummet.

Du kan vælge ud fra lige det farvekort, du synes, der skaber den bedste harmoni i netop dit hjem – her er det kun fantasien der sætter grænsen.

 

Forny din boligindretning med en radiatorskjuler

En grim radiator kan virkelig været noget, der ødelægger din boligindretning. Men det er der heldigvis en løsning på. Ved hjælp af fransk rørflet, kan du skjule din gamle radiator, så den ikke stjæler fokus fra resten af din boligindretning.

Fransk rørflet er både nemt at arbejde med samtidig med, at det er tidsløst, og det er derfor det perfekte materiale til din radiatorskjuler.

 

Betonpolerede badeværelsesgulve

Det er ikke kun din trappe, der kan fornys ved brug af beton. Hvis du drømmer om et råt og eksklusivt badeværelse, så kan du ved hjælp af polerede betongulve opnå netop dette look. Et poleret betongulv et både praktisk og slidstærk, og vil give dit badeværelse et moderne look.

Hvis du mangler en komplet guide til gør-det-selv renovering af dit badeværelse og hjælp til, hvordan du skaber det moderne polerede betongulv til badeværelset, kan du finde dette hos Conteco.

 

Billede: Eugen Str / Unsplash

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *