Hvordan finder jeg billige flybilletter?

Vil du rejse billigt, skal du naturligvis også finde billige flybilletter. Søger du billige flybilletter på det rigtige tidspunkt og de rigtige steder, kan du være heldig at finde en flyrejse, der passer til dig. Det er ikke altid, at man finder guld – men – hvis du ved, hvor du skal lede, kan det lige pludseligt blive meget lettere at finde de billige flybilletter, inden de andre gør det.

Hold øje og søg tidligt

Ligesom med rejser, er det vigtigt at være tidligt ude, hvis man vil have de billigste priser. Hvis du i god tid ved hvor du skal hen og hvornår, kan du med fordel søge efter flybilletter med det samme. Ofte kan du opnå en fordel ved at være tidligt ude, i stedet for at vente til sidste øjeblik, hvor priserne kan være skruet op. Dette er ofte tilfældet i sommerferien, hvor flyselskaberne hæver priserne hvis vejret er dårligt i Danmark.
Ved at være tidligt ude, kan du ligeledes være så heldig at ramme et tilbud. Mange flyselskaber har gode tilbud på flyrejser i bestemte periode, men kun i en begrænset periode. Hvis du starter med at søge tidligt, behøver du ikke købe en flybillet med det samme. Du kan i stedet se dagene an, og holde øje med om der kommer gode tilbud, eller om priserne er i gang med at falde eller stige.

 

Vær fleksibel med din rejse

Har du meget specifikke krav til din flyrejse, bliver det sværere for dig at finde gode tilbud. De mest populære rejsedage på året, er naturligvis også de dyreste. Hvis du har mulighed for at være fleksibel når det kommer til planlægning af din rejse, er der langt større chance for, at du kan ramme et godt tilbud. At være fleksibel kan både være i forhold til rejsetidspunkt, dag, og rejselængde. Måske er der penge at spare, hvis du forlænger rejsen med én dag, eller rejser kl. 2 om natten, frem for kl. 10 om formiddagen.

 

Køb en samlet flybillet

Ofte kan en flyrejse købes rigtig billigt, hvis du skifter fly undervejs. Skal du langt, er de direkte flyruter også de dyreste, og der er derfor penge at spare, hvis du er okay med at skulle skifte fly undervejs. Her skal det dog understrejes, at det er fordelagtigt at købe en samlet flybillet. Dette betyder ikke nødvendigvis at du skal købe en direkte flyrute. Det betyder derimod, at hvis der opstår skift undervejs, så er det det samme flyselskab du rejser med. Opstår der nemlig forsinkelser, er du meget bedre stillet hvis flybilletten er samlet hos et flyselskab end hos flere forskellige, som ikke har kontakt til hinanden.

 

Sammenlign priser

Der findes mange sammenligningstjenster på nettet som er verdensomspændende rejsesøgemaskiner. På hjemmesiderne kan du sammenligne priser på flybilletter fra andre hjemmesider. Du slipper derfor for, at søge rundt på forskellige rejsesider og hjemmesider for flyselskaber. Det er en nem og gratis måde at finde de billigste priser på. Du skal blot angive hvornår du ønsker at rejse, hvor du skal hen, og hvornår du planlægger at rejse tilbage. Sammenligningssiderne vil i løbet af kort tid give dig et hav af billige flybilletter, som du så kan sammenligne. Vær opmærksom på, at sammenligningssiderne ikke sælger flybilletter – der er blot tale om en søgemaskine.

 

Billede: Angela Compagnone / Unsplash

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *