Her kan du parkere på Frederiksberg

Frederiksberg er fyldt med hyggelige cafeer, gamle bygninger, specialbutikker, fantastisk shopping og grønne områder. Her kan man nemt slå mange timer ihjel, mens man vandre op og ned ad de hyggelige gader, nyder stemningen og får sig lidt godt til ganen. Men så er der jo lige det med parkering. For selvom Frederiksberg er nemt at komme til via offentlig transport, er det bare lidt federe at tage bilen – og nogle gange er det endda en nødvendighed.

Heldigvis er der massere af muligheder for at stille bilen på Frederiksberg tæt på alle de skønne attraktioner og shoppingmuligheder. Hvis du leder efter et sted at parkere på Frederiksberg, er hjælpen at finde lige her, hvor der guides til general parkering på Frederiksberg samt parkering nær bydelenes mest populære attraktioner. Læs mere om, hvor du kan parkere på Frederiksberg nedenfor.

 

Parkering langs veje på Frederiksberg

Du må parkere langs de fleste veje på Frederiksberg. Hvis parkering ikke er tilladt, vil der være skiltning, der fortæller dig dette. Langs de fleste veje på Frederiksberg gælder 2-timers zonen. Det betyder at du får de første to timers parkering helt kvit og frit. Nogle steder kan du opleve tidsbegrænset parkering, og her er det vigtigt at stille p-skiven. Husk at det ikke er tilladt at parkere på cykelstier, fortove eller ved en cykelstisudkørsel.

 

Parkering ved Frederiksberg Centret

Ved Frederiksberg centret finder et stort udvalg af parkeringspladser midt i hjertet af skønne Frederiksberg. Her kan du parkere bilen imens du shopper i alle de fede i centret. I Frederiksberg Centret får du den første times parkering gratis, så hvis du kan nå at shoppe rundt i butikkerne eller gå en tur langs Falkoner Allé på den tid, så kan du holde her helt kvit og frit. Efterfølgende koster det 7 kroner pr påbegyndt halve time at holde bilen parkeret på Frederiksberg Centrets parkeringsplads. Hvis du leder efter parkering på Frederiksberg, er du i hvert fald altid garanteret at kunne finde en plads her.

 

Parkering ved Københavns zoo

Hvis du skal ind og vandre rundt blandt brølende løver, sjove pingviner og hænge ud med dovendyr, er der flere muligheder for parkering nær Københavns Zoo. Prisen for parkering afhænger af, hvor du stiller bilen. P-pladsen langs Søndermarken er ikke omfattet af Frederiksberg kommunes 2-timers parkering. Her kan p-licens altså ikke anvendes. Du kan dog stadig stille bilen på Roskildevej eller Frederiksberg delen af Søndre Fasanvej og få de første to timer gratis, da disse områder er omfattet af kommunens 2-timers parkering. Parkering kan enten ske via parkerings app eller via p-automat.

 

Parkering bag Frederiksberg Rådhuset

Mellem Smallegade og Frederiksberg Bredegade finder du en mindre parkeringsplads. Her kan du holde bilen, hvis du planlægger en hyggelig eftermiddag i skønne Frederiksberg Have. I dette område gælder Frederiksberg Kommunes 2-timers parkering, og du får derfor de første to timer gratis. Hvis du skal bruge hele dagen i Frederiksberg have eller besøge en af de hyggelig restauranter langs Pile Allé, og dermed holder parkeret mere end 2 timer, skal du købe en p-billet.

 

Parkering ved Frederiksberg Hospital

Det er gratis at parkere på Frederiksberg Hospitals område. Det kan dog være svært at finde parkering her, så vær opmærksom på det, hvis du planlægger at stille bilen på området. Det er også vigtigt at tjekke for skiltning, da flere af parkeringspladser har en tidsbegrænsning på 2 timer. Det er også muligt at parkere i gaderne rundt om Frederiksberg Hospital. Her får du også de 2 første timer gratis. Efterfølgende skal du bruge en p-billet, som kan hentes i en parkerings app.

 

Billede: John Matychuk / Unsplash

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *